Web Verzija | 15.08.2019.

MT8121XE3 - novi model 12" touch HMI - NOVA NIŽA CENA

Weintek predstavlja novu verziju touch operatorskog panel dimeznije 12". Novi model je u plastičnom kućištu sa poboljšanim ekranom i povećanim uglom vidljivosti. Performanse novog modela su iste kao kod starog modela ali je cena znatno niža. Isporuka sa lagera.

WEINTEK - Remote I/O

Weintek proširuje svoju paletu Remote I/O uređaja. Sada su u ponudi 3 različita tipa bus coupler-a MODBUS TCP/IP, CANopen i EtherCat bus coupler.
Takođe su u ponudi i digitalni ulazni, izlazni i ulazno/izlazni moduli, kao i analogni moduli, pri čemu analogni ulazi imaju rezoluciju 16 bita, dok izlazi imaju rezoluciju 12 bita.
Sistem je modularan i montaža je na DIN šinu.

cMT + CoDeSys - HMI + PLC koncept

Operatorski paneli cMT serije sada imaju ugrađen CoDeSys i mogu se povezivati na Remote I/O sistem serije iR i tako činiti Programabilni Logički Kontroler (PLC) visokih performansi u skladu sa standardom IEC 61131-3.
CoDeSys podržavaju modeli cMT-3071, cMT-3072, cMT-3090 i cMT-3151.
Ovakav integrisani koncept pruža mogućnost daljinskog pristupa, složene vizuelizacije, pristupa bazi podataka, OPC UA i MQTT komunikacije i upravljanja sistemom koristeći neki od FBD/LD/IL/ST/SFC/CFC jezika u skladu sa IEC 31161-3.